Kouluttaja ja esiintyjä

Työmaailma

Työotteeltani olen kehittäjä, innostaja, mahdollistaja ja isojen kokonaisuuksien näkijä. Minussa elää myös kouluttaja, koomikko ja yhteisöllinen esiintyjä, sekä luontoasioiden vaalija. Olen myös perehtynyt yhteisöllisyyden rakentamiseen ikä-ihmisten asumiseen. Tuotoksia näistä löytyy viimeisimmän hankkeeni Käräjätörmän monisukupolvinen yhteisökylä -sivulta.

on välillä ollut vaikea yhdistää samaan tehtävään, joten työurani aikana on tullut tehtyä monenmoista, sivuten näitä osa-alueita. OSK Iloksi ja Voimaksi leivissä teen tilausesityksiä Irmelinä, tarinateatteriryhmien esiintyjänä ja kouluttajana. Tarinateatterin lisäksi koulutusosaamista on innostamisesta ja yhteisöllisyyden kehittämisestä.

Koominen esiintyjä ja juontaja

Irmeli Kuuskajaskari-VenuuttiKoominen hahmoni ja alter egoni on Irmeli Kuuskajaskari-Venuutti. Hän on kulkenut enemmän tai vähemmän matkassani vuodesta 1998. Ensin juontajana Kaskifolk-nimisessä folkmusiikkiperformansessa ja myöhemmin itsenäisesti esiintyjänä; osallistavana luennoitsijana ja juontajana. 

Irmeli on oiva esiintyjävalinta tilaisuuksiin, joihin kaivataan keveää väliintuloa, yhteisöllisyyden virityksiä ja kepeitä uusia näkökulmia. Irmeli osallistaa yleisön huomaamatta ja heittäytyy koostamaan tilaisuuden antia improlaululla ukulelen säestyksellä. 


Esityksen kesto n. 45min
Teen "hahmosparrauksia". Jos sinulla on kehitteillä koominen hahmo, voimme yhdessä tutkia miten hän liikkuu, millaiset maneerit hänellä on, millainen status hänelle sopii, mikä on hänen missionsa. Innostava ja hauska sparrauspäivä sopii myös työparille tai ryhmälle.

Esiintyvät ryhmät, joihin kuulun

Olen tehnyt tarinateatteria vuodesta 1992 ja ollut jäsenenä monessa eri tarinateatteriryhmässä. Tarinateatteri on ollut eniten maailmankatsomukseeni vaikuttanut työ- ja ajattelutapa. Tarinateatterin tekemisessä ja kouluttamisessa olen keskittynyt edistämään tarinateatterin taiteellisuutta ja kokeilemaan sen soveltamismahdollisuuksia.

Tarinateatteri Silta
Tarinateatteri Silta

Silta-kollektiivi

PUOLIAMMATILLINEN TARINATEATTERIRYHMÄ

Silta-kollektiivi koostuu kokeneista ja innovatiivisista tarinateatterin tekijöistä, joiden intohimona on luoda vuoropuhelua ihmisten erilaisten kokemusten ja tarinoiden välille. 

Silta on loistava valinta työnohjaus-, konsultaatio- tai koulutustilaisuuksiin. 

Lisätietoja saat seuraamalla ryhmää facebookissa tai kysymällä lisää spostilla: silta@siltakollektiivi.net

Old Stars & Vaismaa

VIISAUTTA JA KOMEDIAA

Kolmen konkarin hulvaton työyhteisöille esiintyvä teatteriseurue. Esitysten teemana on kysymys yleisölle: Ketä te olette ja mitä te olette yhdessä? Isoja kysymyksiä käsitellään lämpimästi osallistavalla, rennolla ja hauskalla otteella. 

Seurueessa standup -koomikko Mikko Vaismaa, tanssija ja tarinateatterintekijä Jukka Virtala ja tarinateatterintekijä ja esitysten juontaja Riitta Birck.


Olen kouluttanut tarinateatteria ja tarinateatteriryhmiä vuodesta 1998. Koulutusosaamista on alkeiskursseista tarinateatteriryhmien pidempiaikaisiin ohjaajapesteihin. Erityisosaamiseni on tarinateatterin taiteellisuus ja erityisesti tarinateatteriryhmän taiteellisen osaamisen ja rohkeuden kehittäminen.

Tilaa palvelujani/palvelujamme

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otan sinuun yhteyttä.