Yhteisötaiteilija

Yhteisötaiteilijana teen teen sooloartistina koomisia hahmokomedienne-esityksiä työyhteisöjen kehittämispäivissä ja juhlissa ja työryhmän jäsenenä sote-alan esradeilla.

Tarinateatteria teen Siltakollektiivin riveissä ja työyhteisöteatteria Old Stars & Vaismaa -kokoonpanossa.

Olen kouluttanut tarinateatteria ja tarinateatteriryhmiä vuodesta 1998. Koulutusosaamista on alkeiskursseista tarinateatteriryhmien pidempiaikaisiin ohjaajapesteihin. Erityisosaamiseni on tarinateatterin taiteellisuus ja erityisesti tarinateatteriryhmän taiteellisen osaamisen ja rohkeuden kehittäminen.

Koominen esiintyjä ja juontaja

Irmeli Kuuskajaskari-Venuutti


Koominen hahmoni ja alter egoni on Irmeli Kuuskajaskari-Venuutti. Hän on kulkenut enemmän tai vähemmän matkassani vuodesta 1998. Ensin juontajana Kaskifolk-nimisessä folkmusiikkiperformansessa ja myöhemmin itsenäisesti esiintyjänä; osallistavana luennoitsijana ja juontajana. 

Esityksen kesto n. 45min

Irmeli on oiva esiintyjävalinta tilaisuuksiin, joihin kaivataan keveää väliintuloa, yhteisöllisyyden virityksiä ja kepeitä uusia näkökulmia. Irmeli osallistaa yleisön huomaamatta ja heittäytyy koostamaan tilaisuuden antia improlaululla ukulelen säestyksellä. 
Esiintyvät ryhmät, joihin kuulun

Olen tehnyt tarinateatteria vuodesta 1992 ja ollut jäsenenä monessa eri tarinateatteriryhmässä. Tarinateatteri on ollut eniten maailmankatsomukseeni vaikuttanut työ- ja ajattelutapa. Tarinateatterin tekemisessä ja kouluttamisessa olen keskittynyt edistämään tarinateatterin taiteellisuutta ja kokeilemaan sen soveltamismahdollisuuksia.

Silta-kollektiivi

Tarinateatteri Silta
Tarinateatteri Silta

PUOLIAMMATILLINEN TARINATEATTERIRYHMÄ

Silta-kollektiivi koostuu kokeneista ja innovatiivisista tarinateatterin tekijöistä, joiden intohimona on luoda vuoropuhelua ihmisten erilaisten kokemusten ja tarinoiden välille. 

Silta on loistava valinta työnohjaus-, konsultaatio- tai koulutustilaisuuksiin. 

Lisätietoja saat seuraamalla ryhmää facebookissa tai kysymällä lisää spostilla: silta@siltakollektiivi.net

Old Stars & Vaismaa

VIISAUTTA JA KOMEDIAA

Kolmen konkarin hulvaton työyhteisöille esiintyvä teatteriseurue. Esitysten teemana on kysymys yleisölle: Ketä te olette ja mitä te olette yhdessä? Isoja kysymyksiä käsitellään lämpimästi osallistavalla, rennolla ja hauskalla otteella. 

Seurueessa standup -koomikko Mikko Vaismaa, tanssija ja tarinateatterintekijä Jukka Virtala ja tarinateatterintekijä ja esitysten juontaja Riitta Birck.

Tilaa palvelujani/palvelujamme

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otan sinuun yhteyttä.