Irmeli Kuuskajaskari-Venuutti

Yhteisötaiteilijana teen teen sooloartistina koomisia hahmokomedienne-esityksiä työyhteisöjen kehittämispäivissä ja juhlissa ja työryhmän jäsenenä sote-alan esradeilla.

Tarinateatteria teen Siltakollektiivin riveissä ja työyhteisöteatteria Old Stars & Vaismaa -kokoonpanossa.

Olen kouluttanut tarinateatteria ja tarinateatteriryhmiä vuodesta 1998. Koulutusosaamista on alkeiskursseista tarinateatteriryhmien pidempiaikaisiin ohjaajapesteihin. Erityisosaamiseni on tarinateatterin taiteellisuus ja erityisesti tarinateatteriryhmän taiteellisen osaamisen ja rohkeuden kehittäminen.

Koominen esiintyjä ja juontaja

Irmeli Kuuskajaskari-Venuutti

Irmeli Kuuskajaskari-Venuutti
Irmeli Kuuskajaskari-Venuutti


Koominen hahmoni ja alter egoni on Irmeli Kuuskajaskari-Venuutti. Hän on kulkenut enemmän tai vähemmän matkassani vuodesta 1998. Ensin juontajana Kaskifolk-nimisessä folkmusiikkiperformansessa ja myöhemmin itsenäisesti esiintyjänä; osallistavana luennoitsijana ja juontajana.. 

Esityksen kesto n. 45min

Irmeli on oiva esiintyjävalinta tilaisuuksiin, joihin kaivataan keveää väliintuloa, yhteisöllisyyden virityksiä ja kepeitä uusia näkökulmia. Irmeli osallistaa yleisön huomaamatta ja heittäytyy koostamaan tilaisuuden antia improlaululla ukulelen säestyksellä. Tilaa palvelujani

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi, niin otan sinuun yhteyttä.