Esiintyvät ryhmät, joihin kuulun

Tarinatteria ja komiikkaa

Olen tehnyt tarinateatteria vuodesta 1992 ja ollut jäsenenä useassa eri tarinateatteriryhmässä. Tarinateatteri on ollut eniten maailmankatsomukseeni vaikuttanut työ- ja ajattelutapa. Tarinateatterin tekemisessä ja kouluttamisessa olen keskittynyt edistämään tarinateatterin taiteellisuutta ja kokeilemaan sen soveltamismahdollisuuksia. Tällä hetkellä olen näyttelijänä tarinateatteriryhmä Silta-kollektiivissa. Lisäksi olen ollut mukana erilaisissa komediaryhmien kokoonpanoissa, joiden tavoitteena on viedä taidetta ja iloa työpaikoille tai sotekentille. Nykyinen tämän alan ryhmäni on Tsot Tsot -sotetaiteilijat.


Tarinateatteri Silta
Tarinateatteri Silta

Silta-kollektiivi

PUOLIAMMATILLINEN TARINATEATTERIRYHMÄ

Silta-kollektiivi koostuu kokeneista ja innovatiivisista tarinateatterin tekijöistä, joiden intohimona on luoda vuoropuhelua ihmisten erilaisten kokemusten ja tarinoiden välille. 

Silta on loistava valinta työnohjaus-, konsultaatio- tai koulutustilaisuuksiin. Lisätietoja saat seuraamalla ryhmää facebookissa tai kysymällä lisää spostilla: silta@siltakollektiivi.net

Old Stars & Vaismaa

VIISAUTTA JA KOMEDIAA

Kolmen konkarin hulvaton työyhteisöille esiintyvä teatteriseurue. Esitysten teemana on kysymys yleisölle: Ketä te olette ja mitä te olette yhdessä? Isoja kysymyksiä käsitellään lämpimästi osallistavalla, rennolla ja hauskalla otteella. 

Seurueessa standup -koomikko Mikko Vaismaa, tanssija ja tarinateatterintekijä Jukka Virtala ja tarinateatterintekijä ja esitysten juontaja Riitta Birck.

Ryhmästä voi kysyä lisää Riitalta.

Tilaa palvelujani/palvelujamme

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otan sinuun yhteyttä.